"Monetise kollar på helheten"

Jag vill låna


Önskad återbetalningstid

(månader)

Lånebelopp
Kostnad
Totalt

Ansök nu och få svar inom 24h!

  • Välj belopp och återbetalningstid
  • Identifiera dig med BankID
  • Få offert inom ett par timmar

Du förbinder dig inte till något!


De flesta företag behöver låna pengar någon gång. Det kan vara för att få ditt företag att växa, hantera oförutsedda utgifter, anställa personal eller investera i en ny maskin. Men att ta ett lån hos banken är ofta svårt och tar lång tid. Hos oss får du företagslån som är anpassat till din vardag som företagare. Du slipper gå till banken och krångla med papper, prognoser, affärsplan och administration. Ansök enkelt och få svar inom ett par timmar. Vi gör en rättvis kreditbedömning baserad på din försäljning. Du får ett lån till en fast kostnad utan dolda avgifter och betalar tillbaka det lite varje dag med din kommande försäljning.Välkommen till Monetise - enkla, smarta och rättvisa företagslån.

Ansök och få svar inom några timmar

Vi har en enkel, digital ansökan utan papperskrångel. Du betalar tillbaka genom att ett mindre belopp dras från ditt företagskonto varje vardag.

Rättvis kreditbedömning

Vi vet att senaste bokslutet säger ganska lite om din kreditvärdighet. Vi vet också att många småföretagare inte har tid att skriva en affärsplan. Vi baserar därför vår kreditbedömning i huvudsak på din försäljning.

Fast pris utan dolda avgifter

Med våra företagslån vet du redan från början hur mycket du ska betala tillbaka. Du slipper betala extra för uppläggning, faktura eller onödiga kringtjänster.

Image

1. Ansök

Ansök enkelt genom att fylla i dina uppgifter här ovan, du förbinder dig inte till något.

Image

2. Låneoffert

Du får din låneoffert med e-post inom några timmar.

Image

3. Utbetalning

Du godkänner och signerar avtalet digitalt med ditt BankID, därefter betalas pengarna ut direkt.