Om oss

Vi på Monetise brinner för en enda sak, vi vill hjälpa småföretag att växa. Därför är kunden alltid i fokus!

Om Monetise

Företagande är otroligt viktigt för samhället. Idag skapas 4 av 5 jobb hos små företag. Men uppemot 70% av alla Sveriges företagare ser tillgång till finansiering som ett hinder för tillväxt. Och det är inte så konstigt - ibland behöver man investera, andra gånger behöver man helt enkelt låna pengar för att fortsätta driva sitt företag.

Vi kommer själva från en bakgrund som småföretagare, och vi insåg snabbt hur krångligt och tidskrävande det är att ta företagslån. Därför har vi anpassat våra lån efter småföretagares vardag. Vi tar hand om det krångliga med låneprocessen, så det blir enkelt för dig. Snabb och enkel ansökan till ett fast pris, helt utan dolda avgifter. Hos oss får du alltid en rättvis kreditbedömning baserad på ditt företags försäljning. Det är enkelt att betala tillbaka lånet eftersom du betalar tillbaka lite varje dag med din kommande försäljning.

Monetise Capital AB grundades 2016 och har sedan starten hjälpt hundratals svenska småföretag med finansiering. Är du i behov av företagslån? Gör en ansökan direkt här på hemsidan så återkommer vi till dig inom några timmar med ett kontraktsförslag.

Jag vill låna


Önskad återbetalningstid

(månader)

Lånebelopp
Kostnad
Totalt

Ansök nu och få svar inom 24h!

  • Välj belopp och återbetalningstid
  • Identifiera dig med BankID
  • Få offert inom ett par timmar

Du förbinder dig inte till något!